.jpg)
16 Mart 2013 Cumartesi 12:38
6912 Okunma

MEMUR-SEN Konfederasyonu ve TOKİ İşbirliği İle Maşuk Bölgesinde yapımı tamamlan 384 konutun kura çekim töreni yapıldı.
MEMUR-SEN 384 kur çekimi Belediye Eski Nikah Salonunda yapıldı kura çekimine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti milletvekili Abdulkerim Gök, Memur-sen genel sekreteri Ahmet Kaytan, Memur-sen Şanlıurfa şube başkanı Mahmut Atçı, il genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, il genel meclis başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve memurlar katıldı. kura çekimi öncesinde Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.
Açılış konuşmalarının ardından kura çekimi ile hak sahiplerinin söz konusu konutlarda daire ve katlarının yeri belirlendi. 384 memurun evlerine kavuşacağı kura çekiminde büyük bir heyecan yaşandı.
Mumur-sen ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan 384 konutun çekimleri Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç tarafından ilk kura çekilişi yapıldı.
.jpg)
.jpg)
Son Güncelleme: 16.03.2013 16:56