Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Suruç ikamet eden Şehit yakınları ile birlikte Suruç Belediyesine kayyum olarak atanan Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
15 Kasım 2019 Cuma günü Görevden uzaklaştırılan belediye başkanının yerine görevlendirilen Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş'ı ziyaret eden Başkan Yavuz, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak her zaman yanında olduğunu söyledi.
Suruç Belediye Başkanıyla bir süre sohbet eden Başkan Yavuz, Suruç halkının en iyi hizmetlere layık olduğunu vurgulayarak, Suruç�un yollarıyla, parklarıyla ve yeşil alanlarıyla örnek bir ilçe yapmak için herkesin mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışması gerektiğini vurguladı.
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Yavuz'a ve Şehit yakınlarına teşekkür eden Başkan Kenan Aktaş Suruç�a hizmet etme noktasında kurumlarla birlikte bu gemiyi yürüteceğiz. Suruç halkının özlemini çektiği hizmetleri elimizden gelen gayreti göstererek sağlamaya çalışacağız
Son Güncelleme: 20.11.2019 10:17