05 Temmuz 2014 Cumartesi 16:48
2334 Okunma
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü Rabia Meydanı’na kurulan Ramazan Sokağı’nda mavi kapak toplama kampanyası başlatarak, tüm Şanlıurfalılardan “Vereceğiniz Her Kapak Engelliler İçin Bir Umuttur” sloganıyla destek istedi.
Ramazan Ayı boyunca iftardan sahura kadar açık tutulacak olan mavi kapak kampanyasının yürütüldüğü standa vatandaşların ilgisi ve desteği artıyor. İhtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla başlatılan kampanyanın ilk gecesinde çok sayıda kapak toplanarak, Şanlıurfalıların konuya göstermiş oldukları hassasiyeti ve duyarlılığı gözler önüne serdi.
Kampanyaya destek veren tüm vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin bu anlamlı kampanyasını takdirle karşıladıklarını belirttiler.
Öte yandan Kampanya sonunda elde edilen kapaklarla alınacak olan tekerlekli sandalyelerin düzenlenecek olan törenle sahiplerine verileceği belirtildi.
Son Güncelleme: 06.07.2014 00:19