20 Şubat 2011 Pazar 00:13
42261 Okunma
Yunan ekibi Aris, Avrupa Ligi maçı öncesi Manchester Cityyi tanıtıcı fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta ilginç olan şey ise tüm dünya yıldızlarının da bu resimde olmasıydı.
Arisin maç öncesi rakibini tanıtmak için internetten fotoğraf aradığı ve dünyanın tüm yıldızlarını İngiliz ekibinde gösteren 60 kişilik kurgu bir fotoyu beğenerek kullandığı ortaya çıktı. Dünya yıldızlarını bir arada gösteren kurmaca fotoğrafı araştırmadan kullanan Yunan ekibi hatayı ancak günler sonra farketti. Messi, Rooney ve Kakanın yanısıra Didier Drogba, Fernando Torres, Mesut Özil, Zlatan İbrahimoviçin de kurgu fotoğrafta olması ise dikkat çekti.
City yardımcı menajeri Brian Kidd konuyu gülerek değerlendirirken, Fotoğrafı görmedim; ancak çok güzel. Kendi kendinizi güldürecek bir durum dedi.
Son Güncelleme: 20.02.2011 00:13